NYTT KURS! Vil du lære mer om markedsføring på nett? NGF har kurset som gir deg de viktigste verktøyene. Passer for nybegynnere/litt øvet. Februar-mars 2018 i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo.

Ønsker du å lære digital markedsføring som virkelig fungerer for gartnerbedriften din? Trenger du mer kunnskap om hvordan du kan bruke Facebook effektivt? Og er nettsiden din egentlig god nok? Norsk Gartnerforbund har innføringskurset du trenger!

Over 90 prosent av den norske befolkningen bruker internett daglig. Skal du nå kundene dine, er du helt avhengig av å være digitalt synlig. Hvordan bedriften din fremstår gjennom nettside og sosiale medier er avgjørende for hva kunden velger. Her er kurset som gir deg de viktigste verktøyene for å lykkes med bedriftens digitale kommunikasjon.

Passer for nybegynnere/ som kan litt fra før.

KURSINNHOLD

• Digital markedsføring
• Bruk av sosiale medier – Facebook og Instagram
• Enkle triks for fotografering/video
• Lag bedre nettsider
• Pressehåndtering

Kurset varer fra kl 10.00-13.00.

Åpent for alle, også ikke-medlemmer.

Torsdag 15. februar 2018 i Tromsø, Thon Hotel Polar. Påmeldingsfrist 14. februar.
Onsdag 28. februar 2018 i Trondheim, Thon Hotel Prinsen. Påmeldingsfrist 14. februar
Onsdag 7. mars 2018 i Bergen, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen. Påmeldingsfrist 21. februar
Tirsdag 13. mars 2018 i Stavanger, Thon Hotel Maritim. Påmeldingsfrist 27. februar
Torsdag 15. mars  2018 i Oslo, Thon Hotel Linne. Påmeldingsfrist 1. mars

Kurset holdes av Ingunn Haraldsen, webansvarlig og journalist i Norsk Gartnerforbund.

Kursavgift: 700,- for medlemmer/ 1250,- for ikke-medlemmer.
Kursavgiften inkluderer kursmateriell, kaffe/te og enkel lunsj.
For mer informasjon om program og påmelding: ingunnh@gartnerforbundet.no,
mobil 48 12 39 58