Brenner du for grøntnæringen og norsk produksjon? Vi søker etter ny kollega som skal jobbe spesielt med grønnsaker, poteter, frukt og bær. Søknadsfrist 1. september.

Norsk Gartnerforbund skal bidra til et sterkt og positivt omdømme for næringen og styrke norske produsenter.

Vi søker derfor etter en dyktig og engasjert medarbeider som vil være med å bidra til at vi har en sterk grøntnæring i Norge.

Stillingen vil i hovedsak innebære et spesielt ansvar for NGFs bedriftsmedlemmer som produserer grønnsaker, poteter, frukt og bær.

Blant oppgavene vil være:

-Medlemsservice/oppfølging av bedriftsmedlemmer innenfor grønnsaker, poteter, frukt og bær.

-Sekretær for NGFs grønnsaksutvalg og kulturklubber

-Medlemsrekruttering og organisasjonsmessig arbeid

-Følge opp fagrelaterte oppgaver og jordbruksforhandlingene

-Søke /jobbe med prosjekter

Personlig egenskaper:

-Den vi søker må ha engasjement for, og kjennskap til frukt/ grønnsaksnæringen

-Du må ha plantekunnskap og høyere relevant fagutdanning på universitets-, eller høyskolenivå.

– Dersom du har økonomisk eller juridisk tilleggskompetanse ansees dette som positivt.
Vi tilbyr:

-Et godt og hyggelig arbeidsmiljø sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere i Oslo sentrum.

-Varierte og allsidige arbeidsoppgaver med stor grad av utadrettet virksomhet og kontakt med våre medlemmer og noe reisevirksomhet

Stilling:  Seniorkonsulent/konsulent Grønnsaker.   Lønn etter avtale.

Søknad med CV sendes på e-post til ngf@gartnerforbundet.no

Søknadsfrist 1. september 2017

Spørsmål om stillingen? Kontakt Katrine Røed Meberg,  katrine.meberg@gartnerforbundet.no