NYTT KURS! Vil du vite mer om smart markedsføring på nett? NGF har kurset som lærer deg effektiv bruk av sosiale medier og nettsider. Meld deg på i dag for Early Bird-rabatt

Ønsker du å lære digital markedsføring som virkelig fungerer for gartnerbedriften din? Trenger du mer kunnskap om hvordan du kan bruke Facebook effektivt? Og er nettsiden din egentlig god nok? Norsk Gartnerforbund har innføringskurset du trenger!

Over 90 prosent av den norske befolkningen bruker internett daglig. Skal du nå kundene dine, er du helt avhengig av å være digitalt synlig. Hvordan bedriften din fremstår gjennom nettside og sosiale medier er avgjørende for hva kunden velger. I løpet av tre timer gir vi deg de viktigste verktøyene og en introduksjon til hvordan du lykkes med bedriftens digitale kommunikasjon.

KURSINNHOLD

• Planlegg din digitale markedsstrategi
• Bruk av sosiale medier – Facebook og Instagram
• Enkle triks for fotografering/video
• Lag relevant og nyttig innhold
• Optimaliser din nettside
• Pressehåndtering

Vi legger opp til oppgaver, spørsmål og diskusjon underveis.

Kurset holdes av Ingunn Haraldsen, webansvarlig og journalist i Norsk Gartnerforbund.

Kurset varer fra kl 10.00-13.00.

Åpent for alle, også ikke-medlemmer.

Meld deg på innen 15. januar og få en early bird rabatt på 100 kroner.

Torsdag 15. februar 2018 i Tromsø, Thon Hotel Polar. Påmeldingsfrist 1. februar
Onsdag 28. februar 2018 i Trondheim, Thon Hotel Prinsen. Påmeldingsfrist 14. februar
Onsdag 7. mars 2018 i Bergen, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen. Påmeldingsfrist 21. februar
Tirsdag 13. mars 2018 i Stavanger, Thon Hotel Maritim. Påmeldingsfrist 27. februar
Torsdag 15. mars  2018 i Oslo, Thon Hotel Linne. Påmeldingsfrist 1. mars

Kursavgift: 700,- for medlemmer/ 1250,- for ikke-medlemmer.
Kursavgiften inkluderer kursmateriell, kaffe/te og enkel lunsj.
For mer informasjon om program og påmelding: ingunnh@gartnerforbundet.no,
mobil 48 12 39 58